Tekmovanja

Datum/Čas Dogodek
12.10.2013, 09:00
Mengeš,
Tekmovanja

Na deževno in hladno soboto, 12. oktobra, smo se pionirji, pionirke, mladinci in mladinke PGD Kostrevnica z velikimi pričakovanji udeležili regijskega tekmovanja, ki je potekalo v Mengšu, saj smo se priprav na tekmovanje lotili kar se da resno in zagnano.
Po prihodu smo iz avtobusa zložili potrebno opremo, odprli dežnike in čakali. Mladinke do zadnjega trenutka nismo vedele, ali bomo lahko tekmovale, saj si je naša desetarka poškodovala koleno, vendar je na tekmovanje vseeno prišla in vajo smo uspešno speljale. Po končanem tekmovanju smo se preoblekli in odšli na zasluženo malico.

Rezultati:
pionirke 4. mesto,
pionirji 2. mesto,
mladinke 1. mesto,
mladinci 7. mesto.

Leja Jesenšek

21.09.2013, Cel dan
Šmartno pri Litiji,
Tekmovanja

Tekmovanje je potekalo v PGD Šmartno, in sicer pri OŠ Šmartno. Tokrat je tekmovanje zahtevalo še posebej veliko natančnosti in previdnosti, saj so se najboljše tri ekipe v kategoriji lahko udeležile regijskega tekmovanja. Sodelovali smo s petimi ekipami v mladinskih kategorijah in ekipo veteranov. Prvič smo sodelovali s kar dvema ekipama pionirjev. Med izvedbo vaj smo mladinci prva ekipa pionirjev in pionirke naredili nekaj manjših napak, drugače pa je bilo vse v redu.

Rezultati:
pionirke 1. mesto,
pionirji prva ekipa 3. mesto,
pionirji druga ekipa 1. mesto,
mladinke 1. mesto,
mladinci 1. mesto,
starejši gasilci 1. mesto.

Nik Perme

16.06.2013, 08:00
Vače,
Tekmovanja

V nedeljo, 16. junija 2013, smo se odpravili na regijsko tekmovanje iz orientacije na Vače. Imeli smo sončno in zelo vroče vreme, zato je bilo tekmovanje kar težko. Naloge na progi smo opravili dobro, zopet pa nam je težave povzročala orientacija, saj sta dve ekipi zašli.

Rezultati:
pionirke 8. mesto,
pionirji 3. mesto,
mladinke 12. mesto,
pripravniki 5. mesto.

Anže Zaman

25.05.2013, 09:00
Šmartno Pri Litiji,
Tekmovanja

25. maja smo se mladi gasilci v Šmartnem pri Litiji udeležili občinskega tekmovanja v orientaciji. Proga, po kateri smo hodili oziroma tekli, je bila mokra in blatna. Na progah so nas čakale različne naloge. Ko smo prispeli na cilj, smo bili čisto umazani od blata.

Rezultati:
pionirke 1. mesto,
pionirji 2. mesto,
mladinke 1. mesto,
mladinci 4. mesto,
pripravniki 3. mesto.

Simon Avbelj

1 2