Občinsko tekmovanje za mladino

Nalagam zemljevid....
Datum/Čas
04.10.2014
12:00
Kategorije

V soboto, 4. oktobra 2014 – je potekalo mladinsko tekmovanje v gasilsko – športnih disciplinah. Prvotno je bilo predvideno, da se bo odvijalo na Jelši v organizaciji PGD Liberga. Ker pa je bilo nogometno igrišče zasedeno smo se odločili, da našemu sosednjemu društvu priskočimo na pomoč in jim odstopimo prostor v okolici našega gasilskega doma.
Tekmovanja se je udeležilo osem od devetih društev v GZ Šmartno, skupaj 15 tekmovalnih enot, ki so bile razvrščene v štiri kategorije. To je nekaj več kot prejšnja leta, kar pomeni, da se vsa društva zavedajo, da so tekmovanja pomemben del udejstvovanja mladine v gasilskih vrstah. Mladinci in mladinke so se pomerili v vaji z hidrantom in vaji raznoterosti za sedem članov, pionirji pa v tradicionalni vaji z vedrovko in štafeti s prenosom vode.
Naše ekipe so zasedle prva mesta pri mladincih, mladinkah in pionirkah, ekipa pionirjev II je bila druga, pionirjev I pa tretja. Žal ekipi pionirk in mladink tudi letos niso imeli konkurence, kljub temu pa bi se v skupni razvrstitvi z moškimi ekipami pionirke uvrstile na tretje mesto, mladinke pa na drugo.
Čestitke za dosežene rezultate vsem petim ekipam in seveda njihovim mentorjem.
Fotografije: mladi gasilci

REZULTATI TEKMOVANJA ZA MLADINO

Za ogled rezultatov pritisni na povezavo “REZULTATI TEKMOVANJA ZA MLADINO”.